Το φίλτρο TF1 Omega είναι συμβατό με όλα τα χημικά προϊόντα επεξεργασίας νερού;

Το φίλτρο Omega TF1 δεν είναι συμβατό μόνο με όλα τα προϊόντα Fernox, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένο να λειτουργεί ως σημείο δοσολόγησης για οποιαδήποτε προϊόντα Fernox Express.

Σε περιπτώσεις όπου αφαλατωμένο ή αποσκληρυμένου νερού χρησιμοποιείται μια ποιότητα αντιοξειδωτικό πρέπει να αποτραπεί η διάβρωση. Η TF1 Omega Φίλτρο προσφέρει ένα βολικό και γρήγορο τρόπο παρουσιάζουμε ένα αντιοξειδωτικό μέσα στο σύστημα, χωρίς ακαταστασία ή κόπο.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του TF1 Omega φίλτρο;

Η TF1 Omega Φίλτρο συλλέγει όλα τα είδη διάβρωσης, η κλίμακα και η εγκατάσταση υπολείμματα.

Για την πρόληψη των μολυσματικών αυτών να κυκλοφορεί μέσα σε ένα σύστημα θέρμανσης, επίπεδα ενεργειακής απόδοσης είναι βελτιστοποιημένες και την ταλαιπωρία ενός συστήματος κατανομής, σε συνδυασμό με μια σημαντική επισκευή ή αντικατάσταση του κόστους μπορεί να αποφευχθεί.

TF1 Omega Filter

Τι είναι το φίλτρο TF1 Omega;

Η TF1 Omega είναι ένα επινικελωμένο φίλτρο υψηλής απόδοσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την προστασία των οικιακών συστημάτων θέρμανσης.

Παράγεται με υλικά υψηλής ποιότητας και εξαρτήματα και έχει κατασκευαστεί με τη βοήθεια της μηχανικής ακρίβειας. Συνδυάζοντας την ισχύ του μαγνήτη νεοδυμίου με την τεχνολογία υδρονικού διαχωρισμού των σωματιδίων, το TF1 Omega Φίλτρο προσφέρει εξαιρετική χωρητικότητα συλλογής τόσο για μαγνητικά όσο και για μη μαγνητικά υπολείμματα.

Όταν πρέπει να φίλτρο υγρού+ Προστατευτικό να χρησιμοποιείται σε σύστημα θέρμανσης;

Φίλτρο υγρού+ προστατευτικού πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα φίλτρου, το οποίο μπορεί να παγίδα και περιέχουν τις βρωμιές στο σύστημα πριν την ασφαλή εξαγωγή.

Είναι ιδανικό για χρήση σε περιπτώσεις όπου ένα σύστημα έχει προηγουμένως καθαριστεί ή να βγουν, αλλά στη συνέχεια δεν προστατεύεται επαρκώς, ώστε η περαιτέρω διάβρωση έχει πραγματοποιηθεί. Είναι επίσης κατάλληλο για συστήματα με κακή σχεδίαση ή χαμηλής ροής που κάνουν τα συμβατικά καθαρισμό δύσκολα. Φίλτρο υγρού+ Προστατευτικό επιτρέπει συνεχή εκκένωση και συλλογή του συστήματος υπολειμμάτων. Τα επίπεδα επεξεργασίας πρέπει να ελέγχονται ετησίως ως μέρος της συντήρησης και πρόγραμμα για να εξασφαλίσει την πλήρη προστασία.

Τι είναι το φίλτρο υγρού+ προστατευτικό;

Αυτό είναι ένα καινοτόμο, καθολικής απαγόρευσης πακέτο το οποίο χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη απαγόρευση ποιότητες του προστατευτικού Fernox F1 με ενεργή απορρύπανσης.

Η μοναδική αυτή διατύπωση είναι σχεδιασμένος να ανιχνεύει, ανασηκώστε και παραδίδουν τα μαγνητικά και μη- μαγνητική υπολείμματα σε- γραμμή σύστημα φίλτρου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προστατευτικό Fernox F1 ή φίλτρο υγρού+ προστατευτικό στα παλιά συστήματα;

Fernox προστατευτικά είναι κατάλληλο για χρήση σε συστήματα όλων των ηλικιών. Ωστόσο, θα ήταν επωφελές για καθαρό και ξεπλύνετε το σύστημα με καθαριστικό Fernox F3 για την αφαίρεση της ιλύος πριν την προσθήκη του προστατευτικού του F1.

Εναλλακτικά, η καθολική Fernox φίλτρου υγρού+ προστατευτικό μπορεί να παραδώσει την ιλύ και τα υπολείμματα του υπάρχοντος φίλτρου γραμμής ή πρόσφατα εγκατεστημένο TF1 Φίλτρο, ενώ προστατεύουν το σύστημα από περαιτέρω διάβρωση σχηματισμού.