Κάντε την ηλιοθερμική εγκατάστασή σας αποδοτική ώστε να απολαμβάνετε ζεστό νερό όλο το χρόνο!

Τα ηλιοθερμικά συστήματα με το πέρας του χρόνου από την εγκατάσταση τους, χάνουν την αποδοτικότητα τους και μειώνουν το ρυθμό παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης.

Αυτό οφείλεται είτε στην εσωτερική διάβρωση που υφίστανται τα μέταλλα από την αρχή της εγκατάστασης (χαλκός και χάλυβας), είτε στην έλλειψη γλυκόλης ,στην κακή ποιότητα γλυκόλης λόγω έλλειψης αναστολέων διάβρωσης υψηλών θερμοκρασιών.

Η FERNOX πάντα πρωτοπόρος στα προϊόντα της και σεβόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών και του περιβάλλοντος διαθέτει ένα πακέτο προϊόντων κατάλληλο για τις ανάγκες των ηλιοθερμικών συστημάτων.

Solar Cleaner

Το Fernox Solar Cleaner είναι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό καθαριστικό για χρήση σε ηλιακά θερμικά συστήματα. Το Fernox Solar Cleaner διατίθεται σε συμπυκνωμένη μορφή και πρέπει να αραιώνεται με νερό του δικτύου ή με απιονισμένο νερό, σε αναλογία μία φιάλη για κάθε 25 λίτρα

Solar S1

To Fernox Solar S1 είναι υγρός θερμικός φορέας έτοιμος προς χρήση με αναστολείς διάβρωσης για ηλιοθερμικές εγκαταστάσεις που παρέχει προστασία κατά του παγετού έως -28 C

Country