ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το Power Cleaner F8 είναι μια συμπυκνωμένη σύνθεση που παρέχεται σε φιάλες των 500 ml, για τη μείωση των απορριμμάτων συσκευασίας. Μόνο ένα μπουκάλι επεξεργάζεται συστήματα μεγαλύτερα των 130 λίτρων, 16 καλοριφέρ ή 250 τ.μ. ενδοδαπέδια συστήματα.

To Power Cleaner F8 έχει ουδέτερο pH και δεν είναι όξινο, επομένως δεν απαιτείται ουδετεροποίηση. Αυτό εξοικονομεί χρόνο στην εγκατάσταση.

Η κιτρική δράση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το ισχυρό χηλικό αποτέλεσμα που έχει το κιτρικό ιόν στα μεταλλικά ιόντα. Αυτό το ισχυρό αποτέλεσμα δέσμευσης σημαίνει ότι τα υπολείμματα διάβρωσης ανυψώνονται και μεταφέρονται έξω από το σύστημα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού συστήματος.

Όχι. Ενώ το Power Cleaner F8 περιέχει κιτρικό οξύ, αυτό εξουδετερώνεται επί τόπου για να σχηματίσει το ουδέτερο είδος κιτρικού που έχει τόσο αποτελεσματική καθαριστική δράση.

Όπως με κάθε καθαριστικό συστήματος, υπάρχει πάντα ένας μικρός κίνδυνος ο καθαρισμός να απομακρύνει τα υπολείμματα του συστήματος που προκαλούσαν διαρροές. Ωστόσο, ενώ το Power Cleaner F8 είναι ένα γρήγορο, βαρέως τύπου καθαριστικό συστήματος, είναι επίσης ένα από τα ασφαλέστερα καθαριστικά που έχει αναπτύξει ποτέ η Fernox, γενικό καθαριστικό που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά, παρέχοντας προστασία στα μέταλλα του συστήματος ενώ πραγματοποιείται αποτελεσματικός καθαρισμός (μέχρι σε μια εβδομάδα).

Και με τα δύο προϊόντα θα έχετε πολύ καλό καθαρισμό συστήματος . Ωστόσο, εάν το σύστημα είναι ιδιαίτερα βρώμικο, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το ισχυρότερο Power Cleaner F8 το οποίο θα έχει αυξημένο αποτέλεσμα διασκόρπισης, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εάν το σύστημα έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα αλάτων και χρειάζεται αφαλάτωση, μπορεί να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το όξινο Fernox DS40 Descaler & Cleaner για να αντιδράσει αποτελεσματικά και να διαλύσει τα άλατα. Το DS40 Descaler & Cleaner θα κινητοποιήσει επίσης και άλλα υπολείμματα συστήματος, όπως μαγνητίτη και υποπροϊόντα διάβρωσης.
Εάν το σύστημα χρειάζεται κυρίως αφαίρεση λάσπης, το Power Cleaner F8 θα κάνει εξαιρετική δουλειά στην απομάκρυνση του μαγνητίτη και άλλων υποπροϊόντων διάβρωσης. Το Power Cleaner F8 είναι επίσης μια ασφαλέστερη επιλογή για παλιά ή κατεστραμμένα συστήματα που μπορεί να μην είναι κατάλληλα για όξινα καθαριστικά, όπως το DS40 Descaler & Cleaner.

Το Power Cleaner F8 είναι ένα καθαριστικό ουδέτερου pH που έχει χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και μπορεί να απορριφθεί με ασφάλεια μέσω της αποχέτευσης.

Το Power Cleaner F8 μπορεί να προστεθείστο σύστημα και να κυκλοφορήσει έως μία εβδομάδα πριν από το ξέπλυμα. Αυτό το ισχυρό καθαριστικό υψηλής απόδοσης είναι αποτελεσματικό μετά από μία ώρα κυκλοφορίας υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Το Power Cleaner δεν περιέχει φωσφορικά, νιτρικά και νιτρώδη και έχει αναπτυχθεί ώστε να ξεπερνάει όλες τις νομοθετικές οδηγίες και τους κανονισμούς σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του σκευάσματος. Είναι συμβατό για χρήση σε μικτά μεταλλικά συστήματα θέρμανσης, συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου.

Προτεινόμενα προϊόντα

TF1 Omega Filter

Σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε μικρές ή περιορισμένες περιοχές πρόσβασης, αυτό το στεγανοποιημένο φίλτρο συστήματος υψηλής

View Product »

TF1 Sigma Filter

Το φίλτρο TF1 Sigma είναι ένα φίλτρο συστήματος υψηλής απόδοσης, ειδικά σχεδιασμένο για ακρίβεια, και

View Product »

Country