Σχετικά με Εμάς

Που καθορίστηκε το 1964, Fernox είναι ένα κορυφαίο κατασκευαστή των λυμάτων των χημικών προϊόντων, κεντρική θέρμανση φίλτρα, υδραυλικά αναλώσιμα και διαγνωστικές δοκιμές. Fernox υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της ενεργειακής απόδοσης των προϊόντων τόσο για την παραδοσιακή και ανανεώσιμων τεχνολογιών για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί σε ένα προοδευτικό πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης, και έχει επενδύσει σε μια εκτεταμένη in-house R&D ομάδα επιστημόνων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ινδία.

Το λειτουργικό του έδρα στο γουόκινγκ, UK με παραγωγικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη και τα γραφεία της στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και τις ΗΠΑ, με σχέδια για την περαιτέρω επέκταση της στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία.

Το Δεκέμβριο 2015, Fernox εξαγοράστηκε από την πλατφόρμα εξειδικευμένα προϊόντα (PSP) ένα παγκόσμιο διαφοροποιημένο παραγωγός της υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένα προϊόντα και παροχής τεχνικών υπηρεσιών. Ως μέρος του PSP, Fernox λειτουργεί ως θυγατρική επιχείρηση της απόδοσης MacDermid Solutions Group.