Το νέο Fernox TF1 Sigma UB φίλτρο σπάει τα τετριμμένα των φίλτρων συστήματος εν σειρά με τη μοναδική του σχεδίαση. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φίλτρα συστήματος, το φίλτρο TF1 Sigma UB μπορεί να εγκατασταθεί οριζόντια σε γωνία 90 °, ακριβώς κάτω από τον λέβητα, κοντά στον τοίχο και με απευθείας συνδέσεις με το σύστημα. Είναι μια εύκολη στην εγκατάσταση επιλογή ακόμα και στους πιο περιορισμένους χώρους και έχει αναπτυχθεί για χρήση με εντοιχισμένες σωληνώσεις.

Μέσω της έξυπνης σχεδίασής του, το προσεγμένο και αξιόπιστο φίλτρο Fernox TF1 Sigma UB, συλλαμβάνει την μέγιστη δυνατή ποσότητα υπολειμμάτων που κυκλοφορούν.

Το νερό του συστήματος διέρχεται μέσω της πολλαπλής στο κύριο σώμα του φίλτρου, όπου τα μαγνητικά υπολείμματα μεταφέρονται απευθείας στον ισχυρό μαγνήτη νεοδυμίου. Αυτό προστατεύει τον λέβητα, βελτιστοποιεί την απόδοσή του και αποτρέπει τη βλάβη του συστήματος. Είναι πολύ σημαντικό ότι το φίλτρο TF1 Sigma UB δεν θα προκαλέσει βούλωμα ή εμπόδιο στις σωληνώσεις και οι ρυθμοί ροής του συστήματος παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Οι εγκαταστάτες θα εκτιμήσουν ότι η βαλβίδα αποστράγγισης παρέχει ένα στιβαρό σημείο συντήρησης που επιτρέπει το άδειασμα του φίλτρου χωρίς τον κίνδυνο διαρροής. Λειτουργεί επίσης ως βολικό σημείο δοσολόγησης για τη σειρά χημικής επεξεργασίας νερού Fernox Express. Δεδομένου ότι το σύστημα δεν χρειάζεται να αποστραγγιστεί, βοηθά στην εξοικονόμηση του χρόνου επιτόπου, επομένως ο καθαρισμός και η δοσολόγηση μπορούν να πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Ο Mark Hall, Επικεφαλής Μηχανολόγων Μηχανικών, στη Fernox, κατέληξε: «Το φίλτρο TF1 Sigma UB παρέχει μια αποτελεσματική λύση για νέες κατασκευές ή ακίνητα όπου οι λέβητες είναι τοποθετημένοι μέσα σε ντουλάπια και κοντά σε πάγκους κουζίνας, πράγμα που σημαίνει ότι η εγκατάσταση ενός ενσωματωμένου φίλτρου δεν ήταν πρακτική ή βολική. Το TF1 Sigma UB Filter παρέχει καλύτερη επιλογή για τον εγκαταστάτη και αυξημένη προστασία συστήματος για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.»

Το φίλτρο TF1 Sigma UB έχει κατασκευαστεί από μια πολλαπλή υψηλής αντοχής, συνθετικό πολυμερές και σφυρήλατο ορείχαλκο, που επιτρέπει άμεσες και ασφαλείς συνδέσεις με το σύστημα. Διατίθεται με εγγύηση 10 ετών, έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για ολοκληρωμένη χρήση – ωστόσο για συγκεκριμένα μοντέλα λέβητα παρέχεται ένας προσαρμογέας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.fernox.gr

Country