Ειδικός στην επεξεργασία νερού, η Fernox κυκλοφόρησε το νέο εξαιρετικά συμπαγές φίλτρο, το TF1 SigmaMini, παρέχοντας μια πρακτική λύση για τα συστήματα θέρμανσης με περιορισμένο χώρο παρέχοντας εξαιρετική ικανότητα συλλογής.

Συνδυάζοντας την ποιότητα της μάρκας Fernox με έναν απλό, εξαιρετικά συμπαγή σχεδιασμό, το νέο μαγνητικό TF1 Sigma Mini είναι ιδανικό για την προστασία επίτοιχων λεβήτων και τα συστήματα θέρμανσης μικρότερου όγκου. Το φίλτρο είναι έτοιμο για να χωρέσει παντού στην εγκατάσταση. Ιδανικό τοποθέτηση σε οριζόντιες και σε κάθετες σωληνώσεις, το φίλτρο μπορεί να εγκατασταθεί σε στενούς χώρους, καθώς απαιτεί μόνο αποτύπωμα σωληνώσεων 106mm.

Το φίλτρο λειτουργεί επίσης ως ένα εύχρηστο δοσομετρικό σημείο για τη σειρά χημικών της Fernox, διαθέτοντας μια μοναδική θύρα αποστράγγισης που επιτρέπει γρήγορο και ελεγχόμενο καθαρισμό ή καθαρισμό χωρίς την ανάγκη αποσυναρμολόγησης του φίλτρου.

Διαθέτοντας την εντυπωσιακή εγγύηση 10 ετών, το TF1 Sigma Mini έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τον λέβητα από τις βλαβερές συνέπειες των κυκλοφορούντων υπολειμμάτων διάβρωσης. Διαθέτοντας μία από τις υψηλότερες τιμές kV σε σύγκριση με φίλτρα παρόμοιου μεγέθους στην αγορά, το TF1 Sigma Mini έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι υπάρχει ελάχιστη απώλεια πίεσης εκτός από τη διατήρηση υψηλής απόδοσης συλλογής.

Ο Ernie McDonald, Γενικός Διευθυντής της Fernox, δήλωσε: «Το TF1 Sigma Mini είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο φίλτρων μας και αποδεικνύει τη σταθερή δέσμευσή μας να προσαρμοζόμαστε και να καινοτομούμε. Όποιος και αν είναι ο τύπος του συστήματος, ανεξάρτητα από το πόσο περιορισμένες μπορεί να είναι οι σωληνώσεις ή ο χώρος γύρω από το λέβητα – οι εγκαταστάτες μπορούν να βασίζονται στη Fernox για ένα φίλτρο υψηλής απόδοσης και αξιόπιστα χημικά για την επεξεργασία νερού. Όλα τα ακίνητα πρέπει να μπορούν να επωφεληθούν από ένα καθαρό και αποδοτικό σύστημα κεντρικής θέρμανσης και το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό μας παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει η δουλειά».  

Το νέο TF1 Sigma Mini διατίθεται για σωληνώσεις ¾’’, από εμπόρους πανελλαδικά. Για περισσότερες πληροφορίες: www.fernox.gr

Ιδρυθείσα το 1964, η Fernox είναι κορυφαίος κατασκευαστής χημικών προϊόντων επεξεργασίας νερού, φίλτρων συστήματος κεντρικής θέρμανσης, υδραυλικών αναλωσίμων και υπηρεσιών διαγνωστικών δοκιμών. Η Fernox έχει πρωτοπορήσει στην ανάπτυξη ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων τόσο για παραδοσιακή όσο και για ανανεώσιμη τεχνολογία σε οικιακές και εμπορικές εφαρμογές. Η εταιρεία λειτουργεί ως θυγατρική επιχείρηση της MacDermid Enthone Industrial Solutions, ενός παγκόσμιου παραγωγού ειδικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και τεχνικών υπηρεσιών, και αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της Element Solutions Inc.

Country