Η Fernox γιορτάζει το 2024 τα 60α της γενέθλια.  Ως η πρώτη εταιρεία χημικής επεξεργασίας νερού στον κόσμο, τις τελευταίες έξι δεκαετίες η Fernox πρωτοστατεί σταθερά στη βιομηχανία θέρμανσης – από την πρωτοπορία στη χρήση χημικών, δοκιμών και τεχνολογίας φίλτρων έως τη διατήρηση της ενεργειακής απόδοσης των συστημάτων θέρμανσης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Γεννημένη από μια έμπνευση του Γερμανού χημικού Peter Muetzel, η Fernox έχει εξελιχθεί εκθετικά με την πάροδο των χρόνων σε αυτό που είναι σήμερα: μια παγκόσμια εταιρεία που εφαρμόζει τις γνώσεις της στην τοπική αγορά, ώστε να παρέχει ένα ευρύ φάσμα χημικής επεξεργασίας νερού και φίλτρων τόσο για παραδοσιακά όσο και για ανανεώσιμα συστήματα θέρμανσης. Αυτό οφείλεται στις εκτεταμένες δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης καθώς και σε μια ομάδα αφοσιωμένων επιστημόνων και μηχανικών που εργάζονται ώστε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στην αγορά. Πρόσφατα παραδείγματα περιλαμβάνουν το βραβευμένο TF1 Sigma HP Filter και το υγρό μεταφοράς θερμότητας HP-EG.

Η Fernox έχει δεσμευτεί εδώ και καιρό για την κατάρτιση των υπεύθυνων εγκατάστασης καθώς και των μαθητευομένων, συνεχίζοντας να ασκεί πίεση για τη σωστή χρήση της επεξεργασίας του νερού και την εφαρμογή των διαδικασιών βέλτιστων πρακτικών του κλάδου. Έτσι, με την πάροδο του χρόνου, η ενεργειακή απόδοση και η περιβαλλοντική προστασία, αυξάνονται τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην παγκόσμια ατζέντα.

Τώρα στο 60ο έτος της, η Fernox έχει πολλά στα οποία αποβλέπει, με την κυκλοφορία νέων προϊόντων και τεχνολογιών, τις δραστηριότητες υποστήριξης των πελατών και τη συνέχιση της συνεργασίας με φιλανθρωπικούς εταίρους. Παράλληλα, η Fernox θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην υποστήριξη των υπεύθυνων εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της επένδυσης στις ήδη ολοκληρωμένες και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για την περαιτέρω εξύψωση αυτού του πολύτιμου πόρου, χάριν της τρέχουσας και της επόμενης γενιάς.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που γιορτάζουμε ένα τόσο απίστευτο ορόσημο», δήλωσε ο Ernie McDonald, Διευθυντής της Fernox. «60 χρόνια ισχυροί και έχουμε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μας, με πολλές καινοτομίες στα σκαριά και συναρπαστικές δραστηριότητες για να γιορτάσουμε την αδαμάντινή μας επέτειο. Αν και είναι σημαντικό να κοιτάζουμε πίσω και να αναγνωρίζουμε τα επιτεύγματά μας, για την ομάδα φέτος, όλα αφορούν στο μέλλον – και εμείς παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στην ατζέντα της περιβαλλοντικής αποδοτικότητας». 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.fernox.gr

Country